Voetbal4u.com

Eredivisie Frenkie de Jong: ‘Op het middenveld ben ik een betere speler’

Frenkie de Jong maakt de laatste weken furore bij Ajax. De van oorsprong middenvelder staat nu centraal in de verdediging. Binnenkort zet hij zijn krabbel onder een nieuw contract bij de Amsterdammers. Ook hebben ze gesproken over zijn plek in het elftal.

Het is niet dat De Jong ontevreden is, maar hij heeft er zijn eigen mening over zodra er naar gevraagd wordt. “Op het middenveld ben ik echt beter dan achterin, want dan kan ik steekpasses geven, zelf een actie maken en kansen creëren. Ik moet eerlijk zeggen dat het wel lekker is dat ik nu zo vaak de bal krijg, alleen je moet wel wat meer de controle houden”, vertelt de twintigjarige in gesprek met Goal.com.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.