Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax-speler boos na uitlatingen van Marc Overmars’

Marc Overmars heeft zich niet populair gemaakt bij Amin Younes en zijn management. De beleidsbepaler wil hem namelijk bij Ajax houden terwijl Younes graag naar Napoli vertrekt.

De vleugelspits heeft een tijdlang onderhandeld met Napoli over een overstap en is naar verluidt akkoord gegaan met een contract voor vijf seizoenen tegen 1,5 miljoen euro per jaar. Ook Real Sociedad en Real Betis Sevilla uit de Primera División zijn nog in de markt voor de aanvaller.

Younes wil per se naar het aankomende wereldkampioenschap in Rusland en de kans dat dat gebeurt is behoorlijk klein als hij bij Ajax blijft. De vleugelspeler is immers uit de basis gespeeld door Justin Kluivert, die vlak voor de winterstop een van de beste spelers aan Amsterdamse kant was. De speler van Die Mannschaft ziet zijn WK-droom voor zijn ogen verdampen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.