Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Tottenham Hotspur mikt op Ajax-dubbeldeal in zomer’

Vorig jaar haalde Tottenham Hotspur op de valreep Davinson Sanchez weg bij Ajax. Het bleek een schot in de roos. De Colombiaan maakt momenteel furore in de Premier League.

Nu is ook bekend dat de Londenaren méér dan serieus geïnteresseerd zijn in twee spelers van de huidige nummer twee van de Eredivisie. Mousa Dembélé vertrekt mogelijk en dat moet opgevangen worden met de komst van een nieuwe middenvelder: Frenkie de Jong. De 20-jarige international van Jong Oranje heeft net een nieuw contract ondertekend bij Ajax, maar dat hoeft geen probleem te zijn bij een mooie miljoenenaanbieding, in de geest van Sánchez.

Naast Frenkie de Jong denken ‘The Spurs’ ook aan het aantrekken van Justin Kluivert. In de afgelopen zomertransferperiode had het management van de buitenspeler al contact met de Premier League-grootmacht, maar de speler zelf vond het op dat moment te vroeg voor een dergelijke stap. Kluivert gaat vermoedelijk binnenkort verlengen in de Johan Cruijff ArenA, maar de Londenaren blijven onverminderd geïnteresseerd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.