Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘José Mourinho belt hoogstpersoonlijk met Ajacied’

José Mourinho zou een telefonisch onderhoud hebben gehad met Justin Kluivert. Dit weet het Spaanse medium Sport te melden. Hij zou hem hebben gezegd dat er deze zomer een aanbieding voor hem komt van Manchester United.

De rechtsvoor van de Amsterdammers wordt al een tijdje in verband gebracht met verschillende Premier League-clubs, waaronder dus de Red Devils maar ook Tottenham Hotspur. Daarnaast zouden FC Barcelona en AC Milan hem in het vizier hebben… Mourinho neemt volgens de bovengenoemde bron het voortouw door een intensief contact te onderhouden met de desbetreffende speler en diens zaakwaarnemer.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.