Voetbal4u.com

Eredivisie TOTTENHAM op RAMKOERS: ‘Gaan Ajax helemaal leegkopen’

Bij Tottenham Hotspur zit al een heuse enclave van voormalig Ajax-spelers. Met Davinson Sanchez, Jan Vertonghen, Toby Alderweireld en Christian Eriksen staat de teller inmiddels op vier. Volgens diverse Engelse media hebben ze nu weer een aantal Ajacieden in het vizier. Het zou maar liefst om vier spelers te gaan die ze intensief volgen.

Directeur Daniel Levy wil namelijk maar liefst vier spelers van de Eredivisie-topclub op de kop tikken. Allereerst waren de Londenaren in de zomer al concreet voor Justin Kluivert en blijft de international van Jong Oranje een belangrijk target voor de Premier League-grootmacht. Daarnaast moeten ook Donny van de Beek, Frenkie de Jong en mogelijk Matthijs de Ligt de overstap maken naar de hoofdstad van Engeland. Gaan de Spurs zich in de zomer bij directeur spelerszaken Marc Overmars melden voor een vierdubbele transferdeal?Laat een reactie achter

Your email address will not be published.