Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Kasper Dolberg is nu dertig miljoen minder waard’

Kasper Dolberg speelde vorig seizoen de sterren van de hemel en de interesse in hem was groot. Dit seizoen gaat een stuk minder met de jonge Deense spits. Het is dan ook de vraag hoeveel hij nu nog waard is. Aan het begin van het seizoen werd zijn prijskaartje nog geschat op 60 miljoen euro.

Velen houden Marcel Keizer verantwoordelijk voor de waardedaling van de spits. Keizer zei dat Dolberg zijn eerste spits was, maar passeerde hem veelvuldig en beschadigde daarmee zijn vertrouwen. Oud-speler Peter Boeve begrijpt dan ook wel dat Keizer ontslagen is: “Hoe kun je tegen een jonge jongen als Kasper Dolberg zeggen dat hij je eerste spits is en hem vervolgens niet opstellen? Hij is nu dertig miljoen euro minder waard, maar vooral: je weet dan niet goed hoe je met spelers communiceert. Een ploeg heeft duidelijkheid nodig.”

In gesprek met De Telegraaf vindt Boeve het dan ook onzin dat veel spelers zeggen teleurgesteld te zijn in de trainerswissel: “Ach, die perikelen. Spelers zien alleen maar nieuwe kansen.” Marcel Keizer werd eind vorig jaar opgevolgd door Erik ten Hag.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.