Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Ajax betaalt bijna 5,5 miljoen voor nieuwe transferaanwinst’

Ajax trekt wederom de portemonnee. De Amsterdammers zijn namelijk rond met de Deense rechtsback Rasmus Nissen Kristensen. Volgens het Deense medium Ekstra Bladet betalen de Amsterdammers 5,5 ,miljoen euro voor hem.

De rechtsback moet volgens het Deense medium zelf nog wel een akkoord met Ajax zien te bereiken, waardoor het nog enkele dagen kan duren voordat de transfer officieel zal worden. Nissen Kristensen zal met deze transfer de op één-na-hoogste verkoop ooit worden voor zijn huidige club FC Midtjylland. De Deense club wist alleen voor Pione Sisto meer te krijgen, de Deense aanvaller die ook gelinkt werd aan Ajax maar in 2016 naar Celta de Vigo vertrok.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.