Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Feyenoord gaat de Chinese markt bestormen’

Feyenoord wil de Chinese markt gaan bestormen. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. Eerder sloot Ajax al een akkoord met een partij uit China.

De krant onthult: “Mark Koevermans, commercieel directeur bij Feyenoord, heeft vanochtend in China namens de Rotterdammers een samenwerkingsovereenkomst gesloten met het bedrijf Viva China. In de Chinese hoofdstad Beijing is de vijfjarige overeenkomst voor Feyenoord het startsein voor het opzetten van een ‘Feyenoord Viva Football Academy’. Dat zal in meerdere grote steden in het Aziatische land gaan gebeuren.”

De financiële man legt uit: “,Feyenoord gaat Viva China adviseren over de aanleg en ontwikkeling van de voetbalfaciliteiten binnen de sportaccommodaties. Op termijn zullen meerdere Feyenoord-trainers zich in China vestigen. Zij gaan zich bezighouden met het overbrengen van de voetbalvisie van de Feyenoord Academy en het volgens de Feyenoord-visie opleiden van Chinese voetbalcoaches.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.