Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Newcastle United heeft tweede optie na Nicolai Jorgensen’

Newcastle United heeft na Nicolai Jorgensen nog een nieuwe optie voor de spitspositie. Volgens het medium The Sun is de Braziliaanse spits Luan aangeboden bij de laagvlieger in de Premier League.

De 24-jarige aanvaller van het Braziliaanse Grêmio zou voor een vast bedrag van 20 miljoen euro de overstap kunnen maken naar de Magpies, waardoor de Engelsen een extra troef achter de hand hebben in de onderhandelingen met de regerend landskampioen van de Eredivisie. Vooralsnog speelt technisch directeur Martin van Geel het hard en houdt hij vast aan zijn vraagprijs van 25 miljoen euro, maar het is bekend dat Jörgensen zelf veel voelt voor een transfer naar de Premier League.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.