Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘PSV in onderhandeling over komst Zuid-Amerikaan’

In de zoektocht naar een linksback is PSV uitgekomen in Zuid-Amerika. Naar verluidt wordt er op dit moment onderhandeld over een transfer.

De koploper van de Eredivisie is de eerste seizoenshelft doorgekomen met Joshua Brenet op de linkerflank, maar van nature is deze voetballer natuurlijk een rechtsback. Daarom hopen technisch directeur Marcel Brands en oefenmeester Phillip Cocu nog een vleugelverdediger naar het Philips Stadion te halen, maar het is zeer de vraag of dit gaat lukken. Het lijkt erop dat de Eredivisie-topclub momenteel onderhandelt met een Zuid-Amerikaanse optie, maar zijn intrede is van diverse factoren afhankelijk.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *