Voetbal4u.com

Eredivisie ‘FC Barcelona stelt zomerse dubbeldeal voor bij Marc Overmars’

FC Barcelona wil zich aankomende zomer versterken met twee Ajax-spelers. In het duel van de Amsterdammers tegen PEC Zwolle van het afgelopenweekend zat er een rapporteur van de Catalanen op de tribune en hij heeft positief bericht over twee spelers.

Allereerst moet centrumverdediger Matthijs de Ligt sowieso naar het Camp Nou-stadion komen. Barça is al een tijdje bezig met de jonge international van het Nederlands elftal, die de boot vooralsnog telkens afgehouden heeft. In de zomer zal dat vermoedelijk anders zijn, omdat de stopper wel een beetje uitgeleerd is in de Eredivisie. Week in week uit blijft hij makkelijk op de been en voor zijn ontwikkeling zou het goed zijn als hij tegenstand krijgt van een hogere kwaliteit. De Ligt moet naar verluidt tussen de 40 en 50 miljoen euro kosten.

Het is vele malen opvallender dat de nummer één van de Spaanse competitie klaarblijkelijk ook concreet is voor Frenkie de Jong. El Mundo Deportivo onthult vandaag dat technisch directeur Robert Fernandez de multifunctionele Ajacied zo snel mogelijk naar Catalonië wil halen. Dat heeft te maken met de interesse van andere grootmachten, zoals bijvoorbeeld Manchester City en Arsenal. Barça moet overigens wel verkopen om de komst van De Jong mogelijk te maken, maar wat dat betreft komen Denis Suárez, André Gomes en Aleix Vidal in aanmerking.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.