Voetbal4u.com

TRANSFER: Ajax betaalt een fooi voor grootste talent van PEC Zwolle

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Ajax neemt na dit seizoen de 15-jarige Julius Dirksen over van PEC Zwolle. Hij is een international van Oranje O15 en kost de Amsterdammers niet veel.

Waar technisch directeur Gerard Nijkamp van PEC sprak over een ‘serieuze opleidingsvergoeding’, valt het volgens fansite ForzaPECZwolle nogal mee. Ajax zou een bedrag van 50.000 euro overmaken naar Zwolle voor de komst van Julius.

Omdat Julius, een middenvelder die dit seizoen vooral als centrale verdediger speelt, nog geen zestien is, tekent hij geen contract bij Ajax. Dat zal op zijn zestiende verjaardag alsnog gebeuren. Er ligt in Amsterdam een driejarig contract voor hem klaar.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *