Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Man United biedt 11,5 miljoen euro op Ajacied, vleugelflitser wijst transfer af’

Justin Kluivert heet zijn contract bij Ajax nog altidj niet verlengd maar toch is hij niet van plan om te vertrekken bij de Amsterdammers.

De jonge buitenspeler heeft nog een contract tot medio 2019 in onze hoofdstad en dat betekent dat hij in de aankomende zomer verkocht moet worden als Ajax nog wat aan hem wil verdienen. Directeur spelerszaken Marc Overmars heeft echter al gezegd dat de onderhandelingen tussen de nummer twee van de Eredivisie en het management van Kluivert lopen, waarbij men alleszins de hoop heeft dat de vleugelspits zijn handtekening zal zetten onder een nieuwe verbintenis.

Vermoedelijk steggelen de beide partijen nog over de financiële voorwaarden, maar het lijkt er wel op dat de international van Jong Oranje bij Ajax wil blijven. Het medium Mirror weet dat hij Manchester United nu officieel afgewezen heeft bij monde van zijn zaakwaarnemer Mino Raiola. Naar verluidt waren de Red Devils bereid om 11,5 miljoen euro voor hem af te tikken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.