Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: Ajax-sterkhouder vertrekt door ‘hypocriete supporters’

Het ziet ernaar uit dat sterspeler Hakim Ziyech bezig is aan zijn laatste maanden als speler van Ajax. De middenvelder ergert zich dat hij wordt uitgefloten door zijn eigen supporters.

In gesprek met Voetbal International zegt hij over het gefluit: “Moeten ze lekker zelf weten, ik vind het hypocriet gedrag. De ene aanval mij uitfluiten en als ik dan bij de volgende aanval scoor, moet ik zeker wel bij ze gaan juichen en feestvieren? Zo zit ik niet in elkaar. Wie mij warmte geeft, krijgt warmte terug. Ik ga geen toneelstukjes opvoeren.” Het blad vult aan: “De liefde tussen Ziyech en Ajax heeft een onherstelbare deuk opgelopen. Nog ruim een maand en de creatieve spelbepaler heeft zijn laatste wedstrijd in de ArenA gespeeld. Zijn transferwens is intern bij iedereen bekend. Twee jaar geleden kwam de Marokkaan over van FC Twente om zich in de hoofdstad verder te ontwikkelen. Die groei heeft plaatsgevonden, waarna hij nu klaar is voor een stap naar het buitenland. Met de etalage van het WK als ideaal hulpmiddel.”

Ziyech laat over zijn toekomst weten: “We zien wel wat er gaat komen, eerst dit seizoen maar eens goed afsluiten. En dan met Marokko naar het WK. Dat wordt geweldig om mee te maken, maar dat niet alleen. We willen daar ook presteren. Het is een zware groep, met Spanje, Portugal en Iran, maar andersom zullen die landen ook zo denken. We hebben veel kwaliteiten en zijn in vorm. En, niet onbelangrijk, we kunnen op de nul spelen. In het verleden kon Marokko geweldig aanvallen, maar gebeurde er bij balverlies niet veel. Dat is nu wel anders.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.