Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Voormalig Ajacied en Nederlands international maakt droomtransfer voor 10 miljoen euro’

Een aantal jaar geleden vertrok Riechedly Bazoer bij Ajax en trok naar VFL Wolfsburg. Een succes werd het tot op heden nog niet. Toch ligt er een potentiele droomtransfer voor hem in het verschiet.

Hij trok in de winterstop van het seizoen 2016-2017 naar de Volkswagen Arena en speelde sindsdien maar negentien officiële duels voor de huidige nummer vijftien van de Bundesliga. Zijn situatie is zo goed als uitzichtloos geworden, maar er zijn nog wel een paar clubs die geloven in de kwaliteiten van Bazoer. AC Milan hield hem in het verleden in de gaten en durft volgens Calciomercato wel een gokje te nemen met de oud-Ajacied. Sportief directeur Massimiliano Mirabelli zou daar al over gesproken hebben met coach Gennaro Gattuso.

Volgens het Italiaanse medium kost Bazoer maar 10 miljoen euro en dat vindt de clubleiding in Milaan geen geld. Een transfer naar de Rossoneri zou natuurlijk wel het best mogelijke scenario zijn voor de controleur, omdat hij in twee jaar tijd vrijwel niets heeft laten zien. Vervolgens is het echter nog maar de vraag of hij er ook echt aan te pas gaat komen in San Siro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.