Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Ook Manchester City brengt megabod uit op Ajacied’

De spelers van Ajax zijn gewild op de transfermarkt. Maar degen die er bovenuit springt is toch wel Matthijs de Ligt. Ook Manchester City is nu bereid om ver voor hem te gaan.

Het medium Mirror schrijft op zondagmorgen dat Manchester City opeens favoriet is voor de handtekening van de jonge Oranje-international. De ploeg van oefenmeester Josep Guardiola zou liefst 55 miljoen euro overhebben voor de diensten van de stopper.

Vooral financieel gezien heeft de huidige nummer één van de Premier League een streepje voor op zijn concurrenten.Het bovengenoemde dagblad weet dat voor Arsenal en Bayern München concreet zijn voor De Ligt. Er wordt ook melding gemaakt van interesse van FC Barcelona, maar de Catalanen zouden de financiële middelen missen om de Ajacied vast te leggen. Het is onbekend waar de voorkeur van de Nederlander ligt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.