Voetbal4u.com

Eredivisie Robin van Persie spreekt zich uit over mogelijk vertrek

Het is nog niet bekend of Robin van Persie volgend seizoen actief is voor Feyenoord, Beide partijen kunnen nog onder een vernieuwde verbintenis uit.

In het contract is een clausule opgenomen die een zomerse breuk mogelijk maakt. “Ja, die is er. Die is van beide kanten, dus we gaan sowieso zitten. We gaan kijken of Feyenoord het nog leuk vindt en of ik het nog leuk vindt. Vanuit die gedachte gaan we heel relaxed kijken wat ik nou wil en wat Feyenoord precies wil. Dus dat klopt wel, dat is van te voren afgesproken”, zo laat Van Persie weten aan RTV Rijnmond.

Van Persie noemt het ‘tot nu toe hartstikke leuk’. “Af en toe hoor je weleens geluiden, die zijn iets negatiever. Maar eerlijk gezegd deel ik die mening niet. Want ook in Turkije en Engeland is het niet allemaal fantastisch. Daar zijn dingen soms ook gewoon een struggle, daar gaat het ook niet perfect. Dus in dat opzicht; ik heb het in het algemeen goed naar mijn zin en we gaan gewoon kijken hoe het er over een paar weken voorstaat aan beide kanten.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.