Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Marc Overmars rondt binnenkort twee inkomende Ajax-transfers af’

UNIBET! GEEFT €5.000.000 WEG ALS NEDERLAND HET WK WINT! KLIK HIER!

Marc Overmars is al druk bezig met de selectie voor het komende seizoen. Hij zou op het moment druk bezig zijn met afronden van twee inkomende transfers. Het gaat om de Deen Mathias Jensen en de Argentijn Lisandro Magallan. Dit weet Voetbal International te melden.

“De 24-jarige Argentijn staat al geruime tijd in de belangstelling van Ajax, in de komende transferwindow zou het dan ook daadwerkelijk tot een overstap gaan komen, zo weet TyC Sports. De centrale verdediger, voormalig jeugdinternational van Argentinië, is een vaste waarde bij Boca Juniors. Van de 24 competitieduels van de huidige koploper miste hij er slechts één. Magallán is een rechtsbenige, fysiek sterke centrumverdediger, die al over een langdurige periode wordt gevolgd door Ajax. De club hengelde een paar maanden geleden al nadrukkelijk naar de 24-jarige sterkhouder. Boca wilde Magallán echter nog niet laten gaan omdat het nog volop bezig is met het toernooi om de Copa Libertadores. Op 17 mei spelen de Argentijnen daarin hun laatste groepsduel.”

Het blad gaat verder: “Ook de transfer van de Deense middenvelder Mathias Jensen zit nog altijd in de pijpleiding. Het 22-jarige talent van FC Nordsjaelland is al veelvuldig bekeken door John Steen Olsen, de Deense scout die al veel spelers richting Ajax heeft gebracht. Ajax wil de komst van Jensen op korte termijn afronden.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *