Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Groen licht voor droomtransfer André Onana’

Andre Onana kan naar verluidt een zomerse droomtransfer maken. Het Engelse Liverpool heeft namelijk oren naar hem. Die club is opzoek naar een nieuwe sluitpost omdat Simon Mignolet en Loris Karius niet voldoende functioneren.

Onana, die al een paar keer gezegd heeft dat hij het tijd vindt voor een mooie stap naar het buitenland. Oefenmeester Jürgen Klopp zou de seinen reeds op groen hebben gezet voor de komst van de Kameroener, al is het onduidelijk wat de Reds voor hem wensen te betalen. 60 miljoen euro zal het in ieder geval niet worden.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.