Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: Ajax werkt achter de schermen aan sensationele transfer

De kans is zeer groot dat Hakim Ziyech deze zomer gaat vertrekken bij Ajax en als zijn vervanger hebben ze een opvallende naam in gedachten. Volgens de Telegraaf willen ze namelijk Dusan Tadic proberen over te nemen van Southampton.

De krant bericht op maandagmorgen: “Ajax werkt in het grootste geheim aan een sensationele transfer. Dusan Tadic (29) moet op het Amsterdamse middenveld de opvolger worden van Hakim Ziyech, die heeft uitgesproken te willen vertrekken. De poging om de oud-speler van FC Groningen én FC Twente in te lijven, geeft de torenhoge ambities om een topselectie neer te zetten weer, maar lijkt alleen mogelijk als Southampton degradeert. Het elftal van trainer Mark Hughes staat op doelsaldo net boven de rode streep, maar speelt morgen bij directe concurrent Swansea City. Op de laatste speeldag wacht vervolgens Manchester City.”

Men gaat verder: “In de tot dusver goed stilgehouden missie om een Premier League-speler naar de Eredivisie te halen, speelt Henk Veldmate een belangrijke rol. Hij was als technisch directeur van FC Groningen verantwoordelijk voor Tadic’ komst naar Nederland en onderhield ook in zijn FC Twente- en Southampton-tijd een goede band met de middenvelder, die – mits de financiële voorwaarden goed zijn – niet onwelwillend tegenover een terugkeer naar Nederland staat.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.