Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘PSV werkt hard aan drie geweldige transfers’

PSV lijkt er volgend seizoen heel anders uit te zien. Ze zijn in ieder geval wel bezig met drie mooie inkomende transfers. Zo willen ze Marco van Ginkel binden, Ze hebben een oogje op Juninho Bacuna van FC Groningen en linksback Angelino van Manchester City moet naar Eindhoven komen. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Het medium bericht op dinsdagmorgen: “Linksback Angeliño is een van de spelers die PSV al een tijd volgt, net als Juninho Bacuna van FC Groningen. Hij zou het middenveld kunnen versterken, waarvoor nu Jorrit Hendrix, Bart Ramselaar, Gastón Pereiro, Marco van Ginkel, Pablo Rosario en Dante Rigo op papier stonden. Over een nieuwe terugkeer na de zomer van Van Ginkel is nog weinig te zeggen. Qua salaris zal PSV een oplossing moeten vinden om hem aan te kunnen trekken, als Chelsea Van Ginkel daadwerke­lijk van de hand wil doen.

“Het is algemeen bekend at Van Ginkel zich als een vis in het water voelt in de lichtstad van Nederland, maar Chelsea is wel onder de indruk geraakt van wat de middenvelder dit seizoen heeft laten zien. Bovendien zijn er een hoop andere clubs uit de Europese top en subtop die zijn situatie goed in de gaten houden.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.