Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Eredivisie-uitblinker hoog op lijstje van PSV’

PSV heeft een oogje op een eredivisie-uitblinker. Ze zouden namelijk hun slag willen slaan met de komst van Denzel Dumfries van SC Heerenveen. Dit weet sc Heerenveen-watcher Roelof de Vries te melden.

“Als Arias weggaat, dan denk ik dat Dumfries naar PSV gaat”, zo laat de clubwatcher weten bij Omrop Fryslân. Afgelopen zondag had de journalist nog een opmerkelijk interview met de oud-Spartaan. “Dumfries is Speler van het Jaar geworden, verkozen door de supporters.”

“Dus dan heb je na afloop een gesprek met zo’n Dumfries over waar hij naartoe gaat, misschien wel naar PSV? Dan ontstaat een gesprek waarin hij alle mogelijke clichés eruit gooit”, glimlacht De Vries.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.