Voetbal4u.com

Eredivisie Voorzitter Boca Juniors bevestigt: Ajax heeft aanbieding verbeterd

UNIBET! GEEFT €5.000.000 WEG ALS NEDERLAND HET WK WINT! KLIK HIER!

Ajax weet van geen ophouden en wil volgend seizoen Lisandro Magallan in de hoofdstad hebben voetballen. De Amsterdammers hebben nu al een paar keer op hem geboden en nu ligt er weer een nieuw bod op de Argentijnse verdediger.

Dat heeft de voorzitter van Boca Juniors bevestigd in gesprek met de voetbalpers van Argentinië. De topclub heeft gisteren de titel binnengesleept en dat zou kunnen betekenen dat de Magallán-deal in een stroomversnelling komt. Eerder meldde directeur spelerszaken Marc Overmars zich al aan het front met een bod van 5,5 miljoen euro, maar dat werd nog naar de prullenbak verwezen. Nu probeert de nummer twee van de Eredivisie het naar verluidt met ongeveer 7,5 miljoen euro.

Ajax heeft sowieso een nieuwe verdediger nodig na het vertrek van Nick Viergever naar PSV en het lijkt erop dat Magallán de eerste optie is. Bovendien zou het nog goed zo kunnen zijn dat Matthijs de Ligt naar de Europese top vertrekt. Volgens De Telegraaf heeft de jonge Oranje-international achter de schermen laten weten dat hij wil vertrekken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *