Voetbal4u.com

Eredivisie Marc Overmars betaalt snel 8,5 miljoen euro voor nieuwste Ajax-aanwinst

Marc Overmars wil perse Lisandro Magallan naar Ajax halen. De verdediger van Boca Juniors moet 8,5 miljoen euro kosten en Ajax is bereid om dat neer te tellen.

De Telegraaf onthult op zaterdagochtend: “De Amsterdammers willen de dagen nadat de Argentijn donderdagochtend (Nederlandse tijd) in de Copa Libertadores tegen Allianz Lima het seizoen afsluit, zakendoen over de verdedigende transfertarget nummer één. Directeur spelersbeleid Marc Overmars heeft inmiddels een plan B voor het geval de Argentijnse clubleiding (te lang) tegenstribbelt. Volgens Argentijnse media kunnen Ajax en Boca Juniors elkaar vinden in een transfersom rond de 8,5 miljoen euro en enkele bonussen.”

Gaat dit onverhoopt mis, dan is er nog een optie. “Plan B is de Paraguayaan Fabian Cornelio Balbuena Gonzale (26), kortweg Fabian Balbuena, van het Braziliaanse Corinthians. De verdediger, die in bijna 2,5 jaar bij de huidige nummer drie van Brazilië 73 wedstrijden speelde (6 goals), kost ’slechts’ 6 miljoen euro. Een nadeel is dat hij in augustus al 27 jaar wordt en – bij een drie- of vierjarig verblijf in Amsterdam – veel minder restwaarde heeft dan de jongere Magallan. Daarnaast verdient hij bij Corinthians naar verluidt twee miljoen euro netto per seizoen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.