Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Real Madrid aast op basisspeler van Ajax’

Real Madrid heeft interesse in een basisspeler van Ajax. Ze willen een poging wagen om Matthijs de Ligt binnen te hengelen.

De eerste optie van De Koninklijke is vermoedelijk Samuel Umtiti van FC Barcelona, maar het wordt moeilijk voor voorzitter Florentino Pérez om de Fransman naar het Estadio Santiago Bernabéu te halen. De stopper heeft een transferclausule ter waarde van 60 miljoen euro in zijn contract staan, maar de sentimenten tussen de Catalanen en de Madrilenen zijn duidelijk. Transfereert Umtiti daadwerkelijk naar de Champions League-finalist, dan krijgt hij vermoedelijk varkenskoppen naar zich toegeworpen als hij in het Camp Nou verschijnt.

Wordt duidelijk dat Umtiti bij Barça blijft, dan richt Real zijn pijlen mogelijk op de bovengenoemde De Ligt, aldus Don Balón. Het is niet voor het eerst dat de jonge Oranje-international Spaanse interesse geniet, want eerder werd hij veelvuldig aan een verhuizing naar Barcelona gelinkt. De werkgever van Lionel Messi en Luis Suárez vindt hem echter te duur en heeft niet zo’n hoge pet op van zijn vertegenwoordiger Mino Raiola. Manchester City en Tottenham Hotspur willen De Ligt nog wél hebben.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.