Voetbal4u.com

Eredivisie Nicolai Jorgensen looft Ajacied: “Hij is fantastisch”

Ondanks de rivaliteit tussen Ajax en Feyenoord is Nicolai Jorgensen onder de indruk van zijn collega-spits Kasper Dolberg.

“Ja, hij is een fantastisch talent. Het grootste talent van Denemarken”, vertelt de Feyenoord-spits bij De Denen van Perez, op FOX Sports. “Hij heeft pech gehad dit jaar. Ajax haalde Huntelaar en toen zeiden ze ook dat hij de tweede keuze zou zijn. Dan is het als jonge speler moeilijk wanneer er een grote ster binnenkomt. Daar moet je mee omgaan.”

“Natuurlijk wil Huntelaar altijd sommige mensen beïnvloeden, dat weet je zelf ook. Als oude speler kun je zeggen wat je kunt betekenen en dat is niet onterecht, maar voor Kasper kan het anders zijn geweest dan normaal. Hij gaat nog heel veel doelpunten maken. Dus dat is geen probleem”, stelt Jörgensen tot slot.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.