Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV wil voor enorme stunt zorgen met Franse doelman’

De kans is groot dat Jeroen Zoet volgend seizoen niet meer bij PSV speelt en dus moeten ze alvast opzoek naar een vervanger. Volgens het medium L’Equipe hebben de Eindhovenaren zich gemeld voor Alban Lafont.

Lafont, negentienjarige doelman van Ligue 1-subtopper Toulouse, zou echter ook voor Crystal Palace kunnen kiezen. Lafont staat in Frankrijk bekend als een enorm talent en heeft al 98 competitiewedstrijden achter zijn naam staan. Hij is op diverse lijsten zelfs genoemd als de meest talentvolle doelman van het moment, na Gianluigi Donnarumma van AC Milan.

Mocht PSV erin slagen hem te halen, zou dat dus een behoorlijke stunt zijn. De tiener zelf zou al te kennen hebben gegeven dat hij een stap hogerop wil deze zomer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.