Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Oud-Ajacied serieuze kanshebber om Zidane op te volgen bij Real Madrid’

Eerder deze week besloot Zinedine Zidane op te stappen bij Real Madrid. Sindsdien gonst het van de geruchten en daar zit ook de naam van voormalig Ajax-speler Michael Laudrup tussen.

Zidane heeft vijf dagen na de Champions League-winst aangekondigd dat hij deze zomer vertrekt. Jürgen Klopp (Liverpool) en Mauricio Pochettino (Tottenham Hotspur) worden gezien als topkandidaten, maar volgens The Sun is Laudrup een serieuze outsider voor deze baan. De Deen zou zelfs al zijn benaderd.

Laudrup speelde in de periode 1994-1996 voor Real Madrid en kent de club dus al. Hij zou nu tot de topkandidaten behoren. Zijn zaakwaarnemer Bayram Tutumlu weet nog niet of het inderdaad tot een serieus gesprek komt, maar eerder bleek hij al eens te zijn gepolst door FC Barcelona.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.