Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Oefeninterland Oranje levert Ajax enorme transferdreun op’

Gisteren speelde Oranje in Turijn een oefeninterland tegen Italie. Het werd uiteindelijk 1-1 door een late goal van Nathan Ake. Matthijs de Ligt maakte de nodige indruk en Juventus is nu overtuigt geraakt en mengt zich in de transferstrijd om hem.

De Ligt is bij Ajax uitgegroeid tot een sterkhouder en ook bij het Nederlands elftal maakt hij een goede ontwikkeling door. Tegen Italië (1-1) mocht de verdediger zeventig minuten opdraven. Mogelijk speelt hij volgend seizoen vaker in Turijn, want Juventus blijkt een concrete optie.

Volgens het Italiaanse Sky heeft Juventus optimaal geprofiteerd van deze oefeninterland in Turijn. De Oranje-international zou tijdens zijn bezoek aan Italië warm zijn gemaakt voor een transfer. Sterker nog: hij zou al zijn rondgeleid op het trainingscomplex van de grootmacht.

Juventus heeft nog geen concrete actie ondernomen jegens Ajax. Mogelijk gaat dat binnenkort alsnog gebeuren, zeker nu er ook vanuit andere landen veel interesse is.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.