Voetbal4u.com

Spanje ‘Italiaanse grootmacht meldt zich in de strijd om Jasper Cillessen’

Ondanks zijn reserverol bij FC Barcelona kan Jasper Cillessen toch rekenen op voldoende interesse. Hij moet de Duitse sluitpost Marc-Andre Ter Stegen voor zich dulden. Cillessen staat deze zomer mogelijk voor een transfer naar een andere topclub; ook Napoli zou nu geïnteresseerd zijn.

Topclubs als Arsenal en Liverpool werden al gelinkt aan Cillessen, maar Sport meldt dat ook Napoli interesse heeft in de sluitpost. José Manuel Reina verkast deze zomer naar AC Milan, waardoor de komst van een nieuwe doelman wenselijk is. Rui Patrício, die zijn contract heeft laten ontbinden bij Sporting Portugal, en Bernd Leno van Bayer Leverkusen zijn de voornaamste kandidaten bij Napoli.

De Italiaanse topclub denkt echter ook na over de komst van Cillessen, die in zijn schamele aantal wedstrijden voor Barcelona toch indruk heeft weten te maken de afgelopen twee seizoenen. De keeper, die een afkoopclausule van zestig miljoen euro heeft, weet nog niet wat er gaat gebeuren deze zomer, zo gaf hij onlangs aan in gesprek met FOX Sports.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.