Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Feyenoord krijgt aanbod binnen voor Karim El Ahmadi’

Feyenoord heeft een aanbieding binnen gekregen voor Karim El Ahmadi. De WK-ganger mag zich in de officiele belangstelling heugen van het Franse Toulouse. Dit weet het medium La Depeche du Midi te melden.

Toulouse wist zich afgelopen seizoen op het nippertje, na play-offs, te handhaven in de Ligue 1. De werkgever van onder meer oud-PSV’er Ola Toivonen wil zich deze zomer dan ook gaan versterken, om niet weer op het randje van de afgrond te balanceren komend jaar. El Ahmadi speelt dus een rol in die ambitie.

Eerder zei de publiekslieveling al bij de NOS: “Ik vind het echt niet erg om nog jaren bij Feyenoord te blijven, maar we zullen zien wat er gaat gebeuren.” Het contract van de 33-jarige international loopt na komend seizoen af.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.