Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Drama dreigt voor PSV vlak voor de start van de voorbereiding’

Een drama dreigt voor PSV. Eerst vertrok Marcel Brands al naar Everton en nu dreigt ook trainer Phillip Cocu te vertrekken bij de Eindhovenaren. Dit weet de Telegraaf te melden.

Slechts twee weken voor de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen heeft Fenerbahçe zich namelijk gemeld voor Cocu. Eerder werd de trainer van PSV al in verband gebracht met de Turkse topclub, maar toen klonk er vanuit Eindhoven verbazing. Inmiddels is er wel degelijk sprake van contact.

Ali Koç, de steenrijke nieuwe president van Fenerbahçe, wil van de Turken een Europese grootmacht maken en ziet Cocu als de ideale man om daar als coach leiding aan te geven. In Istanbul kan de oefenmeester een financieel zeer aantrekkelijk contract tekenen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.