Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Phillip Cocu deelt nóg een enorme dreun uit aan PSV’

Gisteren kwam ons al het nieuws ten gehore over een mogelijk vertrek van Phillip Cocu naar Fenerbahce maar nu zou hij ook zijn aanvoerder bij PSV willen meenemen. Dit weet het medium Fotomac te melden. Er zouden zelfs al gesprekken gaande zijn.

Overigens is Van Ginkel niet de enige Nederlander die Cocu mee zou willen nemen naar Istanboel. Ook Bas Dost staat op zijn verlanglijstje. De spits hoopt transfervrij te mogen vertrekken bij Sporting Lissabon, na het flinke akkefietje met hooligans die hem belaagden op het trainingscomplex vorige maand. Dost (29) staat op 61 goals in evenveel optredens voor de Portugezen.

Tot slot wil Cocu volgens FotoMac ook nog NEC-sterspeler Ferdi Kadioglu naar Fener halen. Dat zou dan weer een klap zijn voor rivaal Besiktas, dat al wekenlang nadrukkelijk met Kadioglu in verband wordt gebracht.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.