Voetbal4u.com

Eredivisie VOORSPELLING: ‘Carrière Justin Kluivert komt tot stilstand’

Voormalig voorzitter van Ajax Michael van Praag denkt dat Justin Kluivert en niet goed aan doet door te vertrekken naar AS Roma. De bondsvoorzitter van de KNVB, vindt dat de macht van spelersmakelaars aan banden moet worden gelegd.

“Neem nu weer Justin Kluivert die naar AS Roma lijkt te vertrekken. Een jongen in ontwikkeling. Komt net kijken. Fantastisch als hij veel geld kan gaan verdienen. Dat gun ik iedereen. Maar ik voorspel je dat zijn carrière tot stilstand komt. Hij is veel te jong. Die komt in een prestatieklimaat terecht dat hij nu nog niet kan bijbenen”, aldus Van Praag.

“Met alle gevolgen van dien voor het Nederlands elftal. Gianni zegt dat hij iets revolutionairs gaat doen. Ik ben benieuwd. Ik denk dat de fees snel aan banden gelegd moeten worden, zodat makelaars geen twintig procent meer in een transfersom kunnen krijgen. Anders komt de markt nooit meer in balans.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.