Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Dusan Tadic kiest om twee redenen voor verrassende transfer naar Ajax’

Dat Dusan Tadic gekozen heeft voor een vertrek naar Ajax verbaast zijn oude trainer Erwin Koeman. Bij Southampton werkte hij met hem samen en raakte onder de indruk.

Dat de aanvallende middenvelder nu kiest voor een terugkeer naar Nederland verrast hem. “Omdat hij zijn contract bij Southampton tussentijds heeft verlengd en daar verdient, wat hij bij Ajax normaal gesproken nooit zal kunnen krijgen. Bovendien is de Premier League toch dé competitie.”

Toch vertelt Koeman tegen De Telegraaf dat hij ook wel denkt te weten waarom Tadic dan toch naar Ajax gaat vertrekken: het welzijn van zijn familie, die altijd zeer gelukkig was in Nederland. “En bij Ajax kan hij om de prijzen spelen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.