Voetbal4u.com

Eredivisie ‘AZ hakt transferknoop over Feyenoord-huurling Marko Vejinovic door’

AZ huurde afgelopen seizoen Marko Vejinovic van Feyenoord maar beleefde weinig plezier aan hem. Hij raakte al vroeg in het seizoen geblesseerd en kwam niet meer aan spelen toe. Toch willen de Alkmaarders door met hem.

Sterker nog: ‘Vejinovic (28) was er zondagmiddag ook bij toen AZ begon aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Hij werkte wel een apart programma af, samen met Calvin Stengs en Stijn Wuytens, die ook nog herstellende zijn van blessures’, schrijft het Noord Hollands Dagblad.

‘Vejinovic zag een terugkeer naar Feyenoord niet zitten. Hij liet zich een jaar geleden juist verhuren omdat het perspectief op speeltijd bij Feyenoord klein was. Dat zou komend seizoen waarschijnlijk niet anders zijn.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.