Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘AS Roma komt met schokkende boodschap terug bij Ajax’

In navolging van Justin Kluivert en Hakim Ziyech heeft AS Roma nu nog een speler van Ajax op de korrel. Volgens de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport hebebn ze nu ook interesse in Matthijs de Ligt.

AS Roma is zeer geïnteresseerd in de Nederlandse markt. Dat zou dus kunnen resulteren in de komst van drie Ajax-spelers in korte tijd. Overigens is De Ligt daarbij het moeilijkst binnen te halen. Niet alleen is er voor de centrale verdediger interesse van talloze andere topclubs, maar er is ook nog eens sprake van een gigantisch prijskaartje: zeker 50 miljoen euro.

Ajax liet zelf bovendien weten ‘te willen vechten’ voor een langer verblijf van De Ligt. Zelf zou hij ook hebben aangegeven te willen blijven, maar het is de vraag of dat standpunt overeind blijft indien de Romeinen nogmaals met miljoenen strooien.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.