Voetbal4u.com

BREAKING: ‘Ajax haalt binnen 72 uur volgende aankoop naar Amsterdam’

Het ziet ernaar uit dat Lisandro Magallan binnen 72 uur eigendom van Ajax is. Zijn club Boca Juniors stemt namelijk in met zijn vertrek.

Magallán onderging een maand geleden al de medische keuring bij Ajax en bereikte een akkoord met de Nederlandse topclub over een meerjarig contract. Ajax en Boca zijn er ook al een tijdje uit over een transfersom van 8 miljoen euro, maar de Argentijnen wilden pas definitief groen licht geven wanneer er een vervanger aangetrokken zou zijn.

Dat gaat nu gebeuren, want de Mexicaanse club Santos Laguna heeft volgens diverse media in Argentinië en Mexico een bod op Carlos Izquierdoz geaccepteerd. De 29-jarige verdediger wordt bij Boca de opvolger van Magallán en tekent voor drie jaar zodra hij de medische keuring doorstaan heeft. Als dat allemaal rond is, is de weg voor Magallán vrij om zijn transfer naar Ajax af te ronden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *