Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Feyenoord strijdt met grote clubs om aantrekken Premier League-speler’

Feyenoord heeft interesse om een speler van Newcastle United over te nemen. Volgens het medium Goal.com gaat het om Yasin Ben El-Mhanni. De 22-jarige aanvallende middenvelder is transfervrij nadat zijn contract bij Newcastle deze zomer afliep. Het afgelopen jaar speelde El-Mhanni in het elftal Onder 23 van de Premier League-club, maar daar kwam hij in de clinch met coach Peter Beardsley, die hij beschuldigde van ‘pesterijen’ en ‘discriminatie’. Toch kwam hij nog tot drie treffers in 22 optredens.

Er is overigens wel veel concurrentie in de race om de technisch vaardige speler. Ook Besiktas, Sporting CP en Girondins Bordeaux zouden namelijk op hem azen. Voor de hoofdmacht van Newcastle speelde El-Mhanni, Engelsman met Marokkaanse roots, twee keer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.