Voetbal4u.com

Spanje BREAKING: ‘Real Madrid biedt 310 miljoen euro op Neymar’

Vorig seizoen nam Paris Saint-Germain de Braziliaanse superster Neymar over van Barcelona voor maar liefst 222 miljoen euro. Nu een jaar later wil Real Madrid hem alweer wegkapen uit de Franse hoofdstad.

Televisión Española (TVE) meldt maandagavond dat Real Madrid 310 miljoen euro heeft geboden op Neymar. Paris Saint-Germain haalde de Braziliaanse aanvaller amper een jaar geleden nog voor 222 miljoen euro op bij FC Barcelona, wat nu nog de hoogste transfersom ooit is.

Neymar leidde PSG direct naar succes in eigen land, maar zou desondanks willen vertrekken. Naar verluidt voelt de steraanvaller zich niet optimaal gewaardeerd door het Franse voetbalpubliek. Ook zou hij zich hebben beklaagd over een gebrek aan bescherming door de arbitrage.

Volgens TVE heeft Real ook al een pakket uitgedacht voor Neymar. Het zou gaan om een zevenjarig contract met een waarde van 45 miljoen euro.

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.