Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Memphis Depay vertrekt voor 50 miljoen euro bij Lyon’

Memphis Depay liet zich niet zien op de eerste training van Olympique Lyon dit seizoen. Dit komt hem op een boete te staan maar daarnaast wordt er volop gespeculeerd over zijn toekomst.

Want waar heeft de voormalige aanvaller van de Eredivisie-topclub PSV nou precies uitgehangen? In Engeland denkt men dat West Ham United met de international van het Nederlands elftal bezig is. Naar verluidt kost Depay sowieso 50 miljoen euro of zelfs meer, maar dat zouden de Londenaren wel overhebben voor hun transferdoelwit. Er worden echter ook nog andere bestemmingen genoemd.

Eerder konden we immers al lezen dat Memphis er wel uit zou zijn met AC Milan over een meerjarig contract. Voor de Rossoneri wordt het echter een stuk lastiger om de Oranje-klant vast te leggen, want de gewezen uit topclub bevindt zich in de penarie met betrekking tot de Financial Fair Play-regels. De Chinezen die het voor het zeggen hebben in het San Siro-stadion willen wel een megabedrag uitgeven aan de komst van Depay, maar kunnen deze geldsom alleen gespreid betalen. Het is de vraag of Olympique Lyon hiermee akkoord gaat.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.