Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV blijft voorlopig vasthouden aan 15 miljoen euro’

Clubs die Santiago Arias van PSV willen overnemen moeten 15 miljoen euro voor hem betalen. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Het medium schrijft: “PSV is bekend met de interesse en wacht op dit moment af of Napoli bereid is het gevraagde bedrag te betalen. Arias moet in ieder geval tussen de 10 en 15 miljoen euro opbrengen, ondanks zijn nog maar een jaar doorlopende contract. PSV zal in eerste instantie dus niet veel minder dan 15 miljoen euro vragen.”

Het is onduidelijk of Napoli zo ver wil gaan om Arias, eveneens gelinkt aan Juventus, binnen te halen. PSV houdt er in ieder geval rekening mee dat Arias deze zomer vertrekt uit Eindhoven. In Denzel Dumfries is zijn beoogde opvolger immers al gecontracteerd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.