Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord weet dat hij bijna op zijn knieën terug wil, hij is niet gelukkig’

De kans is aanwezig dat oude bekende Jordy Clasie komend seizoen weer het shirt van Feyenoord zal dragen. ‘In China, op trainingskamp met Southampton, staat Clasie in de startblokken. Met hem heeft Feyenoord al contact gehad voor de opvolging van El Ahmadi. De club weet dat Clasie bijna op zijn knieën terug wil. Hij is niet gelukkig in het buitenland, maar een deal met Southampton is zo makkelijk nog niet’, schrijft VI woensdag.

Volgens VI wil Southampton iets terugzien van de vijftien miljoen euro die het drie jaar geleden betaalde om Clasie naar Engeland te halen. ‘De komst van Clasie wordt dus een kwestie van lang onderhandelen en misschien gegoten in een huurconstructie met optie tot koop.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published.