Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Luka Modric wilde graag naar Ajax, hij wilde alles over de club weten’

Ajax heeft in het verleden de kans gekregen om zich te versterken met Luka Modric. De superster wou graag voor de Amsterdammers uitkomen maar het liep allemaal anders. Dat onthult Joey Didulica.

Hij maakte deel uit van de selectie van Kroatië toen Modric in 2006 zijn eerste wedstrijden voor het land speelde. “Hij zag eruit als een kind, zo jong nog. Zeg, hoe oud ben jij eigenlijk?, vroeg ik hem een beetje plagend”, zegt Didulica in gesprek met het Noordhollands Dagblad. Modric, destijds nog speler van Dinamo Zagreb, maakte op twintigjarige leeftijd zijn debuut in de nationale ploeg van Kroatië. “Luka werd ‘de kleine Cruijff’ genoemd, vanwege zijn spel en omdat hij op Cruijff leek.”

“Tegen mij had hij het de hele tijd over Ajax, hij wilde er alles over weten. Hij wilde graag naar Ajax. Ik heb dat toen nog tegen Sjaak Swart gezegd. Ajax wilde hem ook hebben, maar het is ze niet gelukt”, vervolgt de oud-doelman van onder meer Ajax, Austria Wien en AZ. Tottenham Hotspur nam Modric in 2008 over van Dinamo Zagreb, waarna hij via the Spurs bij Real Madrid kwam.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.