Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV en Ajax deden poging om Luka Modric te halen’

Zowel PSV als Ajax hebben in het verleden een poging gewaagt om Luka Modric binnen te halen. Meesterscout Piet de Visser, destijds werkzaam voor Chelsea en PSV, vond het jammer dat Chelsea Modric jaren geleden niet aantrok, toen hij de club op de jongeling attendeerde. Reden? “Ze vonden hem te klein, terwijl hij fysiek al met de groten meedeed”, vertelt hij aan de Volkskrant. Modric ging in plaats daarvan naar Tottenham Hotspur, terwijl ook Ajax en PSV hem wilden kopen.

Stan Valckx, destijds technisch directeur, herinnert zich nog dat hij een poging deed Modric naar Eindhoven te halen, “maar ik weet het fijne er niet meer van”. Van Tottenham ging het naar Real Madrid. De Visser: “Voorzitter Levy van Tottenham wilde hem niet verkopen aan Chelsea.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.