Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Feyenoord en PSV strijden om dezelfde aanvaller’

Zowel Feyenoord als PSV willen de selectie versterken met dezelfde aanvaller. Het gaat volgens The Daily Mail om Saido Berahino. Berahino staat overigens niet bekend als productieve aanvaller. Sterker nog: sinds februari 2016, ruim twee jaar geleden, wist hij geen officieel doelpunt meer te produceren. Destijds bezorgde hij West Bromwich Albion een 3-2 overwinning op Crystal Palace.

De aanvaller speelt inmiddels voor Stoke City. Met die club degradeerde hij afgelopen seizoen zonder zelfs maar één doelpunt te produceren. Toenmalig manager Paul Lambert zette hem zelfs uit de selectie toen hij te laat arriveerde voor een wedstrijd van de tweede ploeg.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.