Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘PSV-sterkhouder heeft keuze voor nieuwe club gemaakt’

PSV staat op het punt om één van haar sterkhouders te verkopen voor een miljoenenbedrag. Het gaat om rechtsachter Santiago Arias. Naar verluidt gaat hij naar Napoli.

Voor PSV komt het vertrek van Arias niet als een verrassing. De Colombiaanse international, basisspeler op het WK in Rusland, wilde een jaar geleden eigenlijk al weg uit Eindhoven, maar besloot na overleg met de club nog een seizoen te blijven. Deze zomer maakte zowel Arias als PSV bekend dat een transfer de doelstelling was.

Arias levert PSV naar verwachting zo’n 15 miljoen euro op. De Eindhovenaren trokken met Denzel Dumfries al een vervanger aan voor de vleugelverdediger, al wordt er nog gezocht naar een talentvolle rechtsback voor achter Dumfries. Bovendien kan PSV het geld goed gebruiken in de jacht op een extra middenvelder.

 

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.