Voetbal4u.com

Steven Bergwijn laat zich uit over mogelijke terugkeer naar Ajax

In de jeugd speelde Steven Bergwijn bij Ajax. Op een gegeven moment besloot hij Amsterdam te verruilen voor Eindhoven. Iets dat hem goed is bevallen. Hij ziet zich in de toekomst dan ook niet terugkeren.

In gesprek met het radiostation FunX vertelt Bergwijn: “Ik heb veel gehad aan mijn tijd bij Ajax. Ik heb er de basistechnieken geleerd. Ik heb daar zes jaar lang gespeeld. Daarna is er ruzie ontstaan en ben ik weggestuurd. Ik ga denk ik niet meer terug naar Ajax. PSV zit gewoon mijn hart nu.”

De aanvaller gaat verder: “Ik heb bij Ajax mooie tijden beleefd. De volgende dag trainde ik echter al bij PSV. De veranderingen vielen mee, tot ik mijn debuut maakte in Almere waar ik vandaan kom. Ik gaf eerst een assist en iets later scoorde ook nog een goal. Mooier kan het eigenlijk niet.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *