Voetbal4u.com

Eredivisie Huntelaar: ‘Blij met de transfers die Overmars heeft gemaakt’

Klaas-Jan Huntelaar is in zijn nopjes met de transfers die Marc Overmars heeft gemaakt bij Ajax. Dat geeft de spits aan in gesprek met De Telegraaf. “Dusan heeft ervaring, inzicht, scorend vermogen en kan beslissende passes geven. Hij is een complete speler, een goeie voor ons. Net als Daley,” aldus The Hunter. “Ik ben blij dat Marc Overmars goed werk heeft geleverd, want we willen kampioen worden en de Champions League in.”

Dankzij zijn twee treffers van vorige week tegen Sturm Graz staat Huntelaar nu vierde op de all-time topscorerslijst van Ajax in Europa. “Dat is altijd leuk, maar ik ben er niet echt mee bezig,” zegt hij daarover. “Er loopt ontzettend veel talent rond en het is super om daarmee samen te spelen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.