Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax, Feyenoord of PSV moet Vitesse-sterkhouder halen’

Volgens voetbalcommentator Vincent Schildkamp is Vitesse-sterkhouder Bryan Linssen klaar voor een volgende stap. Op FoxSports schrijft hij namelijk “Geen idee wat hij zou moeten kosten, maar op basis van kwaliteit zou ik als top 3-club Bryan Linssen kopen. 15 goals, 10 assists, drive.”

Linssen heeft gaandeweg zijn carrière steeds een stapje omhoog gemaakt: VVV-Venlo, Heracles Almelo, FC Groningen en nu Vitesse. Een transfer naar een topclub zou dus in die lijn passen.

De Vitessenaar claimt zelf niet bezig te zijn met een transfer. Echter, in eerder stadium sloot hij die optie niet uit.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!